ЗА НАС

Кои сме ние?

Помагаме на малкия и среден бизнес да бъде успешен и да постига бизнес целите си чрез отличаващо се дигитално присъствие.

Доверието, което ни гласувате, ни вдъхновява да работим за постигане на възможно най-добрите резултати, тъй като ценим лоялността и поддържането на дългосрочни партньорски отношения.

Вярваме, че ключът към успеха е персоналният подход към Вас и Вашите цели и нужди и именно за това сме развили портфолио от услуги, което да Ви помогне  да разраснете своя бизнес и да заявите позицията си на пазара.

Нашата цел е да Ви помогнем в създаването, поддържането и развитието на дигиталното Ви присъствие, което да Ви донесе дългосрочен успех и постигане на Вашите бизнес цели.

Нашият екип

Добрина Алексиева

Старши мениджър "Управление на стойността, бизнес анализи и дигитални решения"

Михаил Семерджиев

Старши мениджър "ICT услуги"

Пламен Русков

Мениджър екип "Дигитални интернет решения"

Валентина Иванова

Мениджър екип "Социални медии и дигитална реклама"

Сертификати

Всички служители, управляващи реклами в Google екосистемата притежават официални сертификати от Google за Google Search, Google Display, YouTube, Shopping, Apps реклами и Google Analytics и са запознати с прилагането на най-добрите и модерни практики в областта, за да могат да носят положителни резултати за нашите клиенти. Google partner сертификатът ни дава достъп до ексклузивни обучения и материали, чрез които сме сигурни в постоянното надграждане и подобряване на работата ни. По този начин клиентите ни получават качествена услуга, носеща резултати за бизнеса им.

Semrush е маркетингова платформа за проучване на ключови думи и данни за онлайн класиране. Използването и ни помага да сме по-добри в SEO оптимизацията, поддръжката на рекламни кампании, създаване на съдържание в социалните мрежи и изготвянето на цялостна маркетингова стратегия за нашите клиенти. Semrush ни позволява да следим и отчитаме резултатите от нашите усилия и да бъдем по-добри в работата си, за да може Вашия бизнес да се развива и постига целите си.

Httpool e официалният представител на Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok и други мрежи за България. Тясното ни сътрудничество ни позволява да получаваме както последните новини около тези платформи, така и редовни обучения, чрез които да сме сигурни, че нашите клиенти ще получат качествена услуга, носеща резултати.