ТВ
РЕКЛАМА

Защо телевизонна реклама?

Използването на телевизионна реклама Ви позволява да достигнете до изключително голяма аудитория от потенциални клиенти, на които да разкажете за себе си и продуктите и услугите, които предлагате. Тя Ви позволява да изградите имидж, който да ви носи желаните резултати в бъдеще, а ние сме се погрижили да Ви предоставим тази възможност на достъпна цена. Чрез професионално изработен ТВ клип и наша помощ, Вие ще можете да предадете точните послания по най-разбираемия начин на голям брой потребители.

ТВ Клип

Най-важният компонент в една ТВ реклама е клипът, чрез който ще комуникирате с Вашата аудитория. Ние можем да Ви помогнем в тази мисия, като изготвим за Вас професионален ТВ клип, който да представя Вас и Вашите продукти и услуги по подходящ и разбираем начин, ще увеличи разпознаваемостта на марката Ви, както и ще спечели нови клиенти.

Нашият екип от специалисти е готов да изготви всичко необходимо, като Вие ще можете свободно да участвате в творческия процес. Заедно ще създадем невероятен анимиран клип, който ще разказва историята и посланието на бранда и ще грабне вниманието на Вашата аудитория.

Какво предлагаме:

  • Професионално изготвен анимиран 30-секунден клип с най-високо качество;
  • Излъчване на рекламата по равен брой пъти в Prime Time (18:00-24:00ч.) и off Prime Time;
  • Гледане рекламата над 60 пъти на ден по каналите в избрания от Вас пакет;
  • Получаване на сертификат, удостоверяващ излъчването на кампанията във всеки TV канал.