ПЕРСОНАЛИЗИРАНА
ИЗРАБОТКА

За персонализираната изработка

Чрез персонализирано изработен уебсайт, Вие ще имате възможността да предоставите най-доброто онлайн потребителско изживяване на Вашите клиенти. Оптимизиран за всеки браузър, размер на екрана и тип устройство, бърз, с точните за Вас функции и устойчив и опростен потребителски интерфейс, Вашият нов уебсайт ще Ви донесе исканите резултати и продажби.

Нашият дългогодишен опит в разработването на уеб платформи ни позволява бързо и ефективно да намерим решението за Вашите нужди. Използваме най-модерните технологии, представляващи световния стандарт в уеб средите, като React, Vue, .NET, Laravel и Tailwind CSS, а нашите екипи имат свободата да вземат сложни, но гъвкави решения, оптимизирани за браузъри и готови за SEO оптимизация.

Защо да изберете персонализирана изработка?

Една от основните причини да изберете персонализирана изработка на уебсайт е, че тя се създава без помощта на съществуващи темплейти, напълно от нулата. Визията му ще бъда напълно уникална и индивидуална за бизнеса Ви, а функционалностите му, изцяло приспособени към Вашите нужди и изисквания.

Персонализираната изработка помага на уебсайта Ви да е по-бърз, да има точните функционалности и по-устойчив и опростен потребителски интерфейс. Това от своя страна ще подобри потребителското изживяване и концентрирането на вниманието на потребителите на сайта върху точните цели на бизнеса Ви.

Интеграция на софтуери

Възможността за интеграция на различни софтуери, ще направи напълно персонализирания Ви сайт още по-добре функциониращ. Нашите екипи имат дългогодишен опит в интеграцията на програми за мониторинг, анализ, оптимизация, онлайн пазаруване и плащания в къстъм уебсайтове. Възползвайте се от интеграция на: 

  • Линкове към най-популярните социални мрежи и възможност за споделяне на дадена страница във всяка една от тях;
  • Търсене в сайта и динамични филтри;
  • Онлайн плащания с кредитна карта, Amazon Pay, Epay, PayPal, Strip и др.;
  • Каталози, анимации, 3D продукти и вариации;
    ERP и CRM системи;
  • Сложни счетоводни системи и др.