ИНФОРМАТИВНИ
УЕБСАЙТОВЕ

Уебсайтове, базирани на CMS

Информативните сайтове се изработват с помощта на CMS или Content management system, която позволява на крайния потребител сам да обновява съдържанието на сайта си, без да има нужда да разбира от писане на код. Нашите разработчици имат опит в изграждането на уебсайтове за почти всяка индустрия и за всяка платформа, включително WordPress, Drupal и Joomla, както и персонализирани решения.

Системата за управление на съдържанието (CMS) е приложение, което предлага различни форми и размери, всяка със собствен набор от функции и предимства. То се използва за управление на съдържание, което позволява на множество сътрудници да създават, редактират и публикуват информация, като съдържанието в CMS обикновено се съхранява в база данни.

Защо да изберете WordPress?

WordPress е световният № 1 в CMS платформите, като над 40% от разработените сайтове в световното онлайн дигитално пространство, използват WordPress за своя CMS платформа. Той дава възможност за:

  • Гъвкавост и удобна употреба на крайния потребител
  • Отлична поддръжка
  • Лесно персонализиране и надграждане
  • Добра SEO оптимизация (лесно индексиран от търсачките).

Простотата на платформата и привлекателния интерфейс позволяват на всички, работещи по проекта, самостоятелно да актуализират уебсайта с ново съдържание. Затова WordPress е предпочитано решение за изработка на информативен уебсайт от нашите клиенти.

Защо да изберете изработка на информативен сайт от А1?

Нашият екип от мотивирани разработчици създава уникални теми, дизайни, добавки или модифицира вече съществуващи теми по Ваше желание с помощта на WordPress.

Подхождаме индивидуално към всеки клиент

Ангажираме се с максимално кратки срокове за реализация на проекта

Ръководим проекта от начало до край

Даваме възможност за разсрочване на инвестицията