РАЗРАБОТКА
НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Декоративно изображение на таблет от графична мрежа с точки

Защо разработка на приложения?

Потребителите все повече консумират съдържание през мобилните си устройства, а какво по-лесно от това да отворят Вашето мобилно приложение и бързо и удобно да се свържат с Вас, да направят поръчка или да си запазят час, например?

Чрез добре функциониращо, персонализирано и модерно изглеждащо мобилно приложение, Вие ще можете да допълните Вашата бранд идентичност и разпознаваемост. Благодарение на бързото си зареждане и интерактивност, мобилните приложения от А1, ще Ви помогнат в изграждането на доверие и голяма база от лоялни клиенти, което ще доведе и до по-бързото постигане на Вашите бизнес цели.

Защо разработка на приложение от А1?

Опитните ни разработчици ще Ви консултират и предложат най-доброто работещо мобилно приложение за бизнес Ви, като го съобразят с неговите специфики и Вашите нужди и цели. Широката ни гама от услуги по проектиране, интеграцията и разработката на native мобилни приложения за Android и iOS, съчетани с модерен UI дизайн и отличен UX, ще ви помогне да изградите силна връзка с клиентите си и да развиете своя бизнес.

Специалистите ни имат богат опит в сферата и разработването на решения, които отговарят на нуждите на пазара, дават възможност за изграждане на идентичност на марката на компаниите, насърчават растежа и разширяването на бизнеса. Когато става въпрос за професионализъм и отдаденост, ние сме екипа, когото търсите.

Logo of iOS

Разработка на приложения за iOS

Пълноценни мобилни приложения за iOS, които са съвместими с iPhone, iPad, Apple TV и Apple Watches.

Разработка на приложения за Android

Приложения за Android, използващи всички актуални технологии.