Yellow Taxi

Клиент

Yellow Taxi

Услуга

Социални мрежи, Digital Ads, Разработка на приложения

За клиента

Yellow Taxi е компания, която в продължение на 25 години изгражда доверие и лоялност в своите клиент и партньори чрез отличните си таксиметрови услуги и коректно поведение. Над 6 млн. потребители годишно се възползват от качеството и комфорта, които фирмата осигурява. Йелоу Такси гарантира комфортно, бързо и сигурно пътуване.

За проекта

Нашите експертни познания в услугите за разработка на приложения предоставиха високо функционалното мобилно приложение на Yellow Taxi. Предоставихме на потребителите това, което очакват, и повече. От безпроблемни плащания до добавяне на профили. Приложението дава възможност да поръчаш такси от всяка една точка в града и дори да проследиш пристигането на автомобила на конкретния адрес. Приложението на Yellow Taxi предоставя директна връзка с таксиметровия шофьор, позволява да се добавят междинни адреси и дори предлага опцията да споделите с близки и приятели, че вече пътувате към тях.

Основната стратегия за дигитално развиване към която се насочихме бе новото мобилно приложение да достигне до възможно най-много клиенти – те да го инсталират и да  изпозлват услугите на компанията през него. В комуникацията заложихме на основните предимства, които бяха на фокус и при неговата разработка. Чрез стратегията за дигиталното му разпростанение през GoogleAds, приложението показа високи резултати, много инсталации, лесно и удобно потребителско преживяване.

Галерия

Още успешни проекти