Street View Park Pizza & Restaurant

Клиент

Street View Park Pizza & Restaurant

Услуга

Информативен сайт, Digital Ads

За клиента

Street View Park pizza & restaurant е новооткрито през 2022 година заведение в гр. Плевен. Заведението разполага с хубава и зелена градина, разкошна арт атмосфера. Съчетание от модерна обстановка , изкушаващо меню и вкусна храна, които ще ви донесат спокойствие за вас а специалният детски кът на заведението, ще осигури пълноценно забавление за вашите деца

За проекта

Благодарение на съчетанието на храна и висок стандарт за качество, заложени в цялостната концепция на арт атмосфера, заведението се радваше на посетители и поръчки за вкъщи приемани по телефона. При първоначалния анализ, установихме, че за да бъдем максимално ефективни – това което бе нужно на клиента беше онлайн магазинът, откъдето директно да се поръча храна за вкъщи и да се разгледа менюто.

След успешното завършване на проекта по изграждането на уебсайта, изготвихме пълна стратегия за генериране на максимална възвръщаемост на инвестирания бюджет. Започнахме кампания за повишаване на интереса към уебсайта и продуктите. Чрез добавена стойност на съдържанието в дигиталните канали повишавихме ангажираността и играждаме положителен имидж сред потребителите, които все повече изпозлват възможността за онлайн поръчка.

Галерия

Още успешни проекти