Сладоледи Uncle Charly

Клиент

Сладоледи Uncle Charly

Услуга

Социални мрежи, Digital Ads

За клиента

Сладоледи Uncle Charly е модерна фабрика, която използва най-съвременните технологии и инфовации, за да ги внедри в производството на сладолед, който да задоволи и най-капризния вкус! Проивздоствената база е разположена на територията на Република България и дистибуцията на марката е основно в страната.

За проекта

Стратегията ни обедини два важни елемента – силна контент стратегия, включваща в себе си интересни и занимателни постове, gif-чета и постове, с които да добавим допълнителна стойност на продуктите, и поради сезонността на предлагания продук –  таргетиране, с което да достигнем до точните потребители в точния момент. А именно – да привлечем вниманието на потребителите във всеки удобен момент и да го накараме да коментира, и да споделя всякаква информация, свързана с продукта чрез игри, ситуации от ежедневието, забавни навици и др.

Чрез добавената стойност на съдържанието в социалните мрежи и дигиталните реклами, повишавихме ангажираността на потребителите с марката и ги накрахме да търсят продукта, като играждаме дълготрайна връзка с потребителите.

Галерия

Още успешни проекти