Roxyma Dream

Клиент

Roxyma Dream

Услуга

Digital Ads

За клиента

Компанията Алиана ООД е основана през 1993 г. и е утвърдила силни позиции на българският пазар в производството и търговия на силиконова вата, силиконов пух, спално бельо и текстилни изделия на едро. През 2007 г. на пазара излиза търговската марка за спално бельо Roxyma Dream,  притежаваща най-голямата собствена колекция десени, която за кратко време печели доверието на клиентите си със висок клас продукти и  гаранция за екологично чисти материи и качество.

За проекта

Клиентът избра услугите ни с цел популяризиране на бранда в Дигиталното пространство чрез Дигитална реклама. Именно постоянният стремеж на компанията да предлага комфортни решения в синхрон с актуалните тенденции насърчава и постоянния растеж на продуктовото им портфолио с ежегодни нови колекции.

Целта на кампаниите беше именно да представяме  различните нови колекции пред широка аудитория и да провокираме желание в потребителите да вземат решение за покупка. Спецификата на кампаниите, очакваните предизвикателства и направените хипотезите диктуваха избора на рекламни формати. Подгатвяхме отделни рекламни кампании за промоции и сезонни намаления.

Чрез съвместната си работа с клиента, успяхме да повишим ангажираността на потребителите с над 70% от стартирането ни, като продажбите не закъсняха и постигнахме висок  положителен ръст в приходите от реклама, като постигнахме и успешно задържаме позиции на дигиталният пазар.

Галерия

Още успешни проекти