Меркез ООД

Клиент

Меркез ООД

Услуга

Информативен сайт, Социални мрежи

За клиента

Меркез са производител на халал продукти. Разполагат със собствена кланица, в която отглеждат животните за своите продукти. На пазара са от 1996 г., започвайки да оборудват свой цех. Доверяват се на опита на водещи технолози в месната индустрия от Турция и Холандия за създаването на своите рецепти. За 20 години фирмата успява да се наложи като водещ и доверен производител на месни продукти и колбаси без свинско месо и свински примеси.

За проекта

Ние създадохме уебсайт, който отразява ценностите и идентичността на Меркез ООД. Тази дигитална платформа им помага да утвърдят репутацията си на водеща фирма в производството на Хелял месо и показва, че държат на качеството и екологично съобразените процеси.
Маркетингът в социалните медии е метод за онлайн маркетинг, който използва различни платформи за социални медии, за установяване на разпознаване на марката, привличане на вниманието на клиентите и достигане на ключовата аудитория.
Чрез нашите услуги само за 9 месеца бизнесът им постигна значителни резултати :
Във Facebook – 512 нови харесвания, 20 790 харесвания, коментари и споделяния на публикации.
В Instagram – 1 796 575 потребители са достигнати, 14 066 харесвания, коментари и споделяния на публикации и 33 нови последователи.

Галерия

Още успешни проекти