Lucky Drive

Клиент

Lucky Drive

Услуга

Социални мрежи, Digital Ads

За клиента

Фирмата “Lucky Drive” е основана през 2008 година и е една от първите компании, предлагащи услугата “Drink and drive” на българския пазар. Дългогодишният им опит е гаранция за професионализъм, бързина и дискретност. Тяхната мисия е да направят пътищата по-безопасни като спомагат за редуцирането на случаите на шофиране в нетрезво състояние.

За проекта

Нашите услуги помогнаха на компанията да увеличи своите последователи и то с хора които отговарят на демографските данни, интересите и поведението на типичните им клиенти.
Увеличаването на последователи в социалните мрежи помага да се увеличат word of mouth и refferals. Нашите маркетингови услуги в социалните медии ще ви помогнат да увеличите последователите си с подходящи хора.
Когато изградите силна връзка с хората от своята аудитория, има по-голяма вероятност те да закупят Вашите услуги или продукти. Ние помогаме да увеличите ангажираността (харесвания, коментари и т.н.) във Вашите публикации в социалните медии. Колкото повече ангажираност имате, толкова по-силна е връзката ви с публиката.
В случая на Lucky drive след публикации и сторита в социалните медии след 9 месеца постигнахме значителни резултати:
Facebook – 586 нови харесвания, 19 236 харесвания, коментари и споделения в страницата
В Instagram – 17,111 потребители са достигнати, 144 – харесвания, коментари и споделяния, 38 нови последователи.

Галерия

Още успешни проекти