Колор ООД

Клиент

Колор ООД

Услуга

Онлайн магазин, Социални мрежи, SEO оптимизация, Digital Ads

За клиента

КОЛОР е верига магазини за строителни материали, обзавеждане за баня, аксесоари и мебели за дома в гр. Дупница и гр. София. При тях ще намерите пълен асортимент от материали за строителство, ремонт, довършителни работи, хидроизолация, топлоизолация, обзавеждане и консумативи за Вашата баня, мебели и аксесоари за дома.

За проекта

Терминът „ERP за електронна търговия“ се отнася до интегрирането на Вашата платформа за електронна търговия с ERP (планиране на ресурсите на предприятието) решение. ERP-ите обединяват вашите различни административни и оперативни процеси – като счетоводство, инвентаризация и управление на взаимоотношенията с клиентите – в една централизирана, базирана на облак система. Когато вашият уеб магазин е свързан с ERP, процесът на поръчка е опростен и много процедури са автоматизирани, което ви помага да спестите време, да премахнете грешките и да развиете бизнеса си.

Ние разработихме персонализирана ERP интеграция за електронна търговия въз основа на техните бизнес нужди.
Чрез интеграцията на ERP за електронна търговия осигурихме възможността за синхронизиране на продуктите, които съществуват в техния каталог на електронния магазин, с тези, които съществуват във тяхната ERP система.
ERP интеграцията за електронна търговия осигурява синхронизация на бизнес акциите в реално време, за по-добра информация и управление. В допълнение към това, тя предоставя необходимата информация за наличностите на потребителите, като избягва препродажбата.

Галерия

Още успешни проекти