Гардения Антана

Клиент

Гардения Антана

Услуга

ТВ реклама

За клиента

Мисията на компанията е снабдяването и задоволяването на българския пазар със селскостопанска техника, принадлежности и консумативи, подсигуряване на нуждите на предприятия и цехове работещи в сферата на хранителната индустрия, леката и тежка промишленост от техника, маркучи и приспособления.

Клиентите на компанията са сред водещите фирми за селскостопанска техника и консумативи на българският пазар, търговски дружества, предприятия работещи в сферата на леката и тежката промишленост, както и много кооперативни стопанства, почивни бази, станции, хотели, фирми занимаващи се с рибовъдство и други.

За проекта

Клиентът се обърна към нас с желание да използва услугата ни телевизионна реклама. Изпълнихме желанието му като изготвихме телевизионен клип, който използвахме за две кампании в два подходящи за него сезона – пролет и есен. Избрахме нишови канали, които биха работили за него и в рамките на 30-секундното видео успяхме да представим каталог от продуктите, на които искаха да наблегнем и веригите, с които си партнират.

Още успешни проекти