Carco

Клиент

Carco

Услуга

Социални мрежи, SEO оптимизация, Digital Ads

За клиента

Carco.bg e модерна, млада и бързоразвиваща се компания, която поддържа огромно разнообразие авточасти втора употреба за всички марки и модели автомобили .
Техният електронен магазин работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и доставя избрани от вас части до всяка една точка на страната в най-кратки срокове.

За проекта

За да подобрим техните позиции в дигиталното пространство използвахме трафик кампании, ремаркетинг и кампании за продажби.
Кампаниите за трафик на уебсайтове са оптимизирани за привличане на трафик и генериране на реализации на Вашия уебсайт. Те са насочени към конкретна аудитория.
Ремаркетингът предоставя възможност за таргетиране посетителите на уебсайта с реклами, след като те го напуснат, без да направят покупка. Тази тактика за дигитален маркетинг цели да помогне на Вашият бизнес да превърне посетителите на уебсайта в клиенти.
Ремаркетингът предоставя на Вашата компания втори (или трети и четвърти) шанс да убеди потребителя да закупи Вашия продукт, да се свърже с екипа Ви или да се регистрира за Вашите услуги.
Кампаниите за продажби са чудесен начин да направите тласък за повече продажби за кратко време. Кампанията за продажби е планирана стратегия за продажби, която използва един или повече канали за достигане до потенциални клиенти и превръщането им в клиенти.
В резултат на тези кампании, клиентът има 5000 продажби за по-малко от половин година.

Галерия

Още успешни проекти